perjantai 12. helmikuuta 2016

Burgeria, portteria ja flamencoa

Helpotin matkakuumetta ostamalla junaliput Málaga-Ronda. Eipä tarvitse sitäkään etukäteen jännittää, kun liput ovat kourassa. Loppumatkan siirtymiset lienevät lyhempiä ja varmistuvat matkan varrella. Lippuni olivat törkeän paljon kalliimmat kuin Hannun bussilippu, ja hän sentään menee Málagasta Sevillaan saakka.

Rekolan Raikas tarjosi ystävänpäivän kunniaksi viikolla ilmaisjumpat kaverille ja houkuttelin Hannun mukaani pilatekseen ja hathajoogaan. Ilmeisesti hän on toipunut edellisvuodesta, kun vein hänet astangajoogaan ja Tallinnassa flamencoon, joka paikan päällä paljastuikin eestinkieliseksi opetustunniksi, eikä esitykseksi, kuten kuvittelimme.

Olen päättänyt ottaa ilon irti työmatka-aamuista ja nauttia kaikesta näkemästäni; sievät kasvot, kauniit hiukset, komea poika, upea ryhti, valloittava hymy. Näin vanhana kehtaan myös joskus kehua ääneen näkemääni.

Naughty Brgr
Teimme töiden jälkeen treffit keskustaan ja kävelimme räntäsateessa Naughty Burgeriin syömään erinomaiset burgerit. Bryggerissä on meneillään Viron pienpanimoviikot ja paperille tulostettu lista mukanamme siirryimme sinne maistelemaan erilaisia oluita.

Bryggeri
Ilta huipentui Savoy-teatterin XVIII Flamencofestivaalin Compania Kaari & Roni Martinin esitykseen KILL Carmen. Hannua onnisti; hän pääsi sisääntulossa vähäpukeisen Carmenin halattavaksi, minä sain sentään kätellä Pekka Haavistoa ja törmäsin vessajonossa entiseen flamenco-opettajaani Kirsi Kannakseen. Rautatieasemalla tavoitimme Tinden ja tulimme samalla junalla kotiin. 

Savoy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti