maanantai 21. elokuuta 2017

Reissukamojen hankintaa

Melko pian keväisen caminoni jälkeen ostin alennusmyynnistä 45 (+10) litraisen rinkan ja edellisiä 1½ numeroa isommat vaelluskengät. Hannu on parilla reissulla kainalosauvoja käyttäessään testannut rinkkaani, eikä tunnu olevan siihen tyytyväinen. Onkohan vika pakkaustekniikassa vai pitääkö minun vielä ostaa uusi rinkka? Kenkiä en ole ehtinyt kokeilla, kun viime vuonna hankkimani Merrelit ovat normilenkkeihin mainiot.

Urheiluliikkeistä ja netistä olen etsinyt "hakaneuloja", joilla vaeltajat ripustivat caminolla pyykkejään kuivumaan. Ei tunnu löytyvän, olenkin alkanut epäillä, että ne sittenkin olivat oikeita hakaneuloja. Pienimmät (mutta teräksisinä melko painavat) löytämäni pyykkipojat tilasin Bikesteristä. Netissä niitä mainostetaan teltanpidikkeinä (?) ja lähetyskulut maksoivat enemmän kuin itse tuote. 

ps. 25. elokuuta sain Matkahuollon lähettämän kirjeen, jossa ilmoitettiin, että tavaralähetys (yo. pyykkipojat) on noudettava Matkahuollon noutopisteestä viimeistään 24. elokuuta. Hyvä Posti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti